1. Viatge de tot l’equip a Polònia i Alemanya per visitar camps de concentració.

Havent realitzat un intens treball de recerca i documentació sobre testimonis de dones deportades que van sobreviure a experiències inconcebibles, el nostre determini és portar a terme un viatge de tot l´equip tècnic i artístic de VIVES! a Polònia i Alemanya per visitar camps de concentració, treball forçat i extermini nazis on hi van deportar dones. El nostre objectiu és acréixer el coneixement adquirit amb la vivència personal i iniciar el treball de documentació audiovisual per a la creació.

La visita a aquests camps representa per a nosaltres l’impuls creatiu per a complementar tot el treball de recerca documental mitjançant l’experiència personal de trepitjar els espais de l’horror on la cruesa humana va superar totes els límits imaginables. És per aquest motiu que considerem fonamental realitzar-lo amb tot l’equip de creació. Pretenem fer un seguiment gràfic i visual del viatge que donarà en tot moment suport al projecte i serà el complement indispensable per documentar-ne tot el procés de creació.

El viatge inclou la visita a la ciutat de Berlín, amb un propòsit documental de visita d’espais complementaris (Museu de la Topografia del Terror, Story Bunker, Casa de la Conferència de Wannsee, la Nova Sinagoga, Museu d’Història d’Alemanya etc.) que ens han de permetre aprofundir en el coneixement dels camps de concentració i del seu context històric.